Handelsbetingelser

 

lgp-consult

Illerstrandvej 10

6310 Broager

Cvr: 13562733

Etableret: 1988

 

Valuta

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK), og er inklusive moms og afgifter.

Porto

Prisen for forsendelse bliver altid tydeligt vist i din indkøbskurv, og kan ses inden handlen afsluttes.

Ingen gebyrer

Selvom vi bliver opkrævet gebyr af PBS for betalingskort-transaktioner, opkræver vi intet gebyr fra dig når du betaler med Dankort

Du kan betale med følgende kort:

Betaling

Efter gældende regler for betalingskort på Internettet, trækker vi først pengene på din konto, når vi sender din ordre.
Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved bestillingen.

Ordrebekræftelse

Du modtager en ordrebekræftelse på E-mail,  efter betalingen er afsluttet.

Levering

Der leveres kun til adresser i Danmark. Levering til Danmark, sker via Post Nord.
Vi leverer normalt i løbet af 5-7 hverdage.

Den anførte leveringstid er vejledende. Der kan opstå situationer der er uden for vores kontrol, feks. ved vareknaphed, mangelfuld levering fra tredjemand, udsolgte varer, Er du i tvivl om din levering er afsendt, er du altid velkommen til at kontakte os.

Leveringsomkostninger:
Betales af køber og bliver automatisk pålagt og vist løbende på skærmen. Se leveringsomkostningerne under ovenstående punkt ”Porto”. Der tilstræbes at lave en samlet levering for alle varer på en bestilling, hvilket vil sige, at der som udgangspunkt ikke bliver lavet delleveringer.

Fortrydelsesret:

Ifølge dansk lovgivning har du ret til at fortryde dit køb senest 14 dage efter modtagelsen.

Du kan fortryde et køb ved:

1.   At sende en mail inden varen er afsendt til kontor@lgp-consult.dk  Husk at anføre det ordrenummer du vil annullere!

2.   At sende varen retur med postvæsenet

3.   At nægte at modtage varen

Fragtomkostningen ved at returnere varen til lgp-consult.dk påhviler dig som forbruger. Varer returneret til os på postopkrævning vil blive afvist.

Hvis du returnerer, skal varen/varerne være i væsentlig samme stand som ved modtagelsen. Du skal vedlægge en kopi af din faktura som bevis på at varen er købt hos os.
Såfremt det returnerede opfylder kravene, vil beløbet inden 14 dage blive indsat på det betalingskort, som du oprindelig benyttede ved betalingen.

Reklamation
Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget. Såfremt du skulle være uheldig at modtage en forkert vare, i forhold til din bestilling eller en beskadiget vare, skal du reklamere inden rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Har du fået en forkert vare leveret, skal du reklamere senest 14 dage efter modtagelsen mens du skal reklamere inden 1 måned efter du har opdaget en evt. fejl ved varen. En reklamation skal tydeligt angive hvori fejlen ligger.

Reklamationer kan meddeles pr. e-mail kontor@lgp-consult.dk eller på telefon nr. 74 44 23 75. Vi refunderer normale forsendelsesomkostninger, hvis du er nødt til at returnere en forkert eller beskadiget vare. Vi forbeholder os ret til at afhjælpe en mangel/erstatte med en ubeskadiget vare frem for at betale købssummen tilbage.


Varer returneres til:

lgp-consult
Illerstrandvej 10

6310 Broager

Registrering af oplysninger

lgp-consult.dk registrerer følgende i sit kundekartotek i forbindelse med køb:


- Navn
- Adresse
- Telefon nr.
- Mail
- Faktura
 
Der registreres ingen personfølsomme oplysninger. Oplysninger videregives ikke til 3. mand, men lgp-consult.dk beholder registreringen i fem år hvorefter oplysningerne slettes.
 
Registreringen sker for, at vi kan levere varer til dig, behandle evt. reklamationer og af hensyn til vort bogholderi. Ved betaling med betalingskort sker registrering via en sikker server hvor oplysningerne krypteres.
 
Som registreret hos lgp-consult.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og henvendelse herom kan ske til lgp-consult.dk via e-mail.
 
Persondata transmitteres ikke krypteret til virksomheden, ligesom de heller ikke opbevares krypteret.

 

Det med småt

Aftaler med lgp-consult.dk indgås på dansk.
Når du handler på lgp-consult.dk gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbruger køb. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området, dvs. primært Købeloven og Forbrugeraftaleloven.

Forbehold

Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

 

Dataansvarlig

lgp-consult.dk